Transport Pietris si Nisip

Cauti firma de transport nisip si pietris?

Suna acum la 0732 226 466

Un alt tip de transport pe care compania noastra il pune la dipozitia clientilor sai il reprezinta transportul de pietris si nisip. Fiecare constructie are nevoie de o fundatie solida, indiferent daca vorbim de costructia unei locuinte sau terasamentul unui drum, iar folosirea pietrisului este o etapa fundamentala pentru obtinerea unor rezultate pe termen lung.

Nisipul este ingredientul principal in materie de finisaje sau tencuieli in functie de granulatia acestuia. Avem contracte semnate cu majoritatea balastierelor la nivel national, putand astfel sa onoram orice comanda ferma in cel mai scurt timp.

Pentru aceasta operatiune va punem la dispozitie autoutilitare basculabile pe ambele parti sau spate, capabile sa ajunga cu usurinta pe orice drum de santier sau straduta ingusta din orase. Daca aveti de transportat pietris intr-un timp foarte scurt va stam la dispozitie 7 zile din 7.

La cerere va putem asigura personalul necesar pentru incarcare cat si pentru descarcare in acest fel noi ne vom ocupa de toata operatiunea de transport.

firma transport