Transport obiecte arta

Cauti firma de transport obiecte de arta?

Suna acum la 0732 226 466

MUTARI OBIECTE DE ARTA

Noi stim ca valoarea unei opere de arta nu este limitata  doar la pretul de pornire in cadrul unei licitatii. Orice transport in vederea mutarii sau pentru ca opera de arta sa fie expusa pur si simplu, implica masuri oganizatorice in care absolut nimic nu este lasat la voia intamplarii pentru ca un accident are intotdeauna efecte ireversibile in aceasta bresa de transport.

Pentru ambalarea obiectelor de arta folosim cele mai bune produse existente pe piata iar personalul nostru pune in aplicare cele mai sigure metode de ambalat pentru certitudinea ca acestea vor ajunge cu bine in orice destinatie.

Indiferent cum veti descrie articolele pretioase pe care doriti sa le transportati, firma noastra intelege fara dubiu necesitatea relocarii acestora in conditii de maxima siguranta.

Chiar daca este vorba de un transport printr-o serie de orase sau doar de o singura expozitie, de o colectie sau un singur obiect de arta, contati pe noi! Realizam transportul dumneavoastra in conditii de deplina siguranta, integritate si grija.

Autovehiculele noastre, dotate cu suspensie pneumatica, platforme mobile si un intreg arsenal de echipament specializat, realizeaza incarcarea transportul si livrarea la destinatie in cele mai sigure conditii si in cel mai scurt timp.

firma transport