Preturile practicate de societatea noastra de transport sunt negociabile in functie de distanta, tipul transportului, volumul de marfa sau mobila, alte servicii anexe precum operatiunile de incarcare/descarcare. Pretul unui transport de marfa, in Bucuresti pleaca de la 250Lei, cu toate taxele incluse.

Precizam ca acest pret este unul orientativ iar pretul final al unui transport va fi stabilit doar telefonic. Garantam faptul ca odata stabilit si acceptat de dvs., pretul nu se mai schimba, in sesnul sa creasca, la fata locului. Din acest motiv, credem ca firma noastra este sinonimul alegerii perfecte fiind capabili sa oferim o gama foarte variata de servicii de transport mobila, mutari sedii firme, transport case de bani, transport seifuri, transport obiecte de arta, transport piane, transport pianine in Bucuresti si in tara.

Detinem o gama variata de autoutilitare astfel incat putem acoperi toate necesitatile dumneavoastra in ceea ce priveste transport marfa, transport mobila sau transportul de moloz.

Manipulam cu atentie toate componentele mobilei si orice alt obiect fragil pentru a va asigura certitudinea ca aceste ajung in aceeasi stare in care au plecat catre destinatia finala. Iar pentru a preintampina orice posibil accident, avem incheiate polite de asigurare cu cele mai importante firme de profil din Romania.

Dispecerat 24/7: Lucram NON STOP, inclusiv in weekend asa ca nu ezitati sa ne contactati, indiferent de ora. Un dispecer va raspunde solicitarii dvs. si va asiguram masina de transport intr-o ora de la apel!

Flota Auto Variata: Detinem aproape orice tip de autoutilitara, de la dube frigorifice la masini echipate cu chingi si lift hidraulic pina la masini pentru carat moloz, deseuri, mobila veche, materiale de constructii.

Transportam oriunde: Detinem autoutilitare in majoritatea oraselor din tara, astfel reusim sa acoperim aproape orice localitate din tara. Nu trebuie decat sa ne sunati, sa ne spuneti ce doriti sa transportati si noi vom ajunge la dvs. mai repede decat va asteptati!

Timpul dvs. este pretios. Nu-l irositi cautand cea mai buna oferta de transport, deja ne-ati gasit !

firma transport