Firma transport in judetul Braila

Cauti firma de transport in judetul Braila?

Suna acum la 0732 226 466

Sunteti in cautarea unui transport de marfa, mobila sau moloz in Braila ?

Suntem la un apel distanta de dvs.! Lucram 24/7 si raspundem la telefon inclusiv noaptea. Un operator call center este pregatit sa preia apelul dvs. si sa va ofere pe loc o estimare de pret.

Flota auto disponibila:

  • Dube 3.5 Tone cu volum util 12m³
  • Dube 3.5 Tone cu volum util 17m³
  • Autoutilitare 3.5 Tone carosate cu volum util 24m³ dotate cu lift hidradulic ce poate ridica pana la 800 kg
  • Dube 3.5 Tone cu volum util de 11m³, 12m³, 15m³
  • Autoutilitare 3.5 Tone necarosate, basculabile

Oferim servicii de transport marfa, transport moloz sau transport mobila complete atat pentru distributie locala, cat si pe rute la nivel national sau international.

Grupaje marfa Braila

Dorim sa fim partenerii dumneavoastra de incredere. In acest sens, aveti posibilitatea de a solicita serviciul de incarcari partiale sau grupaj. Asta inseamna ca o autoutilitara de transport va prelua marfa de la dvs. la o data stabilita in prealabil, la un cost mult mai mic. Transportul in regim grupaj nu se limiteaza doar pe raza judetului Braila, oferim acest serviciu in orice localitate din tara. Informatii detaliate despre transport grupaj va putem oferi prin telefon.

Avantajele sunt multiple, si incep de la un cost strict pentru cantitatea sau volumul de marfa trimisa cu noi, pana la certitudinea ca ceea ce trimiteti ajunge in cel mai scurt timp la destinatia dorita.

Mentionam ca tarifele aplicate de noi sunt printre cele mai mici din comparativ cu alte firme de profil sau particulari si reflecta pe deplin efortul nostru de a oferi caliate si certitudinea ca vom fi solicitati si pentru colaborari ulterioare.

firma transport